Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Vaše tvrzení se zakládají na čem? Na zbožných přáních?

" Česká společnost prostě má potenciál imigranty absorbovat." Podívejte se na menšinu cikánů. Odhadem 300 000, ale k národnosti se jich přihlásilo cca 10 000. Všichni ostatní se prohlašují za Čechy, a proto si myslíte, že se začlenili do společnosti? Podívejte se na jejich parazitický způsob života, odmítání standardních pravidel a hodnot běžné společnosti. A proč tady máme kupu začleňovacích organizací?

0 0
možnosti
JP

J15a82n 74P80a47l94l59a26s

3. 7. 2015 11:02

Dobrý den, jedna perla za všechny: „…čím delší vousy, tím pravicovější…“. Co víte o pravici kromě toho, že se jedná o Vaše třídní nepřátele?

3 0
možnosti
TJ

Ano mizí, protože odpůrci jsou systematicky cenzurování. A to že na přiblblém idnes zůstávají jen příznivci imigrantsví znamená že druhý tábor začíná skutečně jednat.

1 0
možnosti
JP

J45a97n 84P18i40ň16o36s

3. 7. 2015 3:50

Diky za rozumny clanek. Ja na tuhle hysterii zkousel zareagovat vice odlehceneji, ale udatni slunicko-bijci mi dali v diskuzi stejnou virtualni sodu jako tady vam. Ale tak je dobre se ozvat, aby ta nenavist v CR neznela uplne unisono. 

http://pinos.blog.idnes.cz/c/467684/par-zajimavych-fakt-o-imigrantech.html

1 3
možnosti
PG

Autor trpí věkovou retardací. Zhruba tak na úrovni čtyřletého dítěte.

2 0
možnosti
PG

"Česká společnost prostě má potenciál imigranty absorbovat."

Jdi se léčit! Máš to v hlavě silně pomotané.

"Představa, že lze imigraci zastavit, je úplně naivní."

Tvrdí to multikulturní příručka. Vítězství imigrantů je stejně nezvratné jako vítězství proletariátu.

"Už samotný pokus o zastavení imigrace může mít dosti nepříjemné dopady na občanská práva v zemi či celkově na demokratický proces."

No nedejbože, kdybychom se o něco takového vůbec pokoušeli, abychom si ověřili, zda je tvrzení multiukulturní příručky pravdivé!

"Lidé se stěhovali celé své dějiny, je to pro člověka vcelku typické. Kdyby tomu tak nebylo, nežili bychom na území Česka, ale někde v Etiopii zřejmě velmi primitivním způsobem života."

Čili si sem navozíme 50 národností a vrátíme se zpět do kmenové společnosti, zhruba do 9. století po Kr.

3 0
možnosti
JH

U nás je asi vše možné. Blábolista, který o pravici neví vůbec nic a dokonce si dovolí použít termín ultrapravice, má čtenost 999. Samozřejmě to je komunista, který chce vše ovládat a regulovat. Zatím jsem nezaznamenal ani jeden článek, ani jeden diskusní příspěvek, kde by se autor podobných názorů osobně a čestně zavázal, že ty hodné imigranty vezme do svého domu, na své vlastní náklady a pak nám všem vytře zrak, jak jsme hloupí a o kolik kulturních obohacení jsme přišli. Kecat dovede každý, urážet taky, ale konat, to je mnohem těžší.

9 0
možnosti
LH

není to komunista, je to socan - šéf ČSSD v Neratovicích u Prahy

0 0
možnosti
EM

Pane Šando, ohlupovat se nás snažíte vy, ale vaše argumenty jsou hodně slabé. Česká policie stále častěji zadržuje na našem území nelegální imigranty, takže vám nikdo neuvěří, že oprávněné obavy jsou jen "bulblina".

6 0
možnosti
AS

A10d69a63m 53S20t37a59v42a

2. 7. 2015 17:20

"...Bublina strachu z imigrantů zřejmě splaskne...": Jasný, tudle někde se objeví uřízlá hlava a bude ticho po pěšině.

2 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik