Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taková sbírka blábolů se jen tak nevidí.

4 1
možnosti

RvRv To je ale blábol. Nebudu rozebírat celý článek; napsal bych druhý a možná delší. Stačí jedna lež: Ti největší odpůrci nelegálů, neb přes 80% to jsou muslimové, několikrát deklarovali, že jsou pro pomoc jinověrcům, zvláště křesťanům, protože jsou to právě oni, kdo jsou nejvíce pronásledováni a vražděni. Ti nemají zas tolik peněz na cestu a dřepí v táborech v Jordánsku a Turecku.

1 1
možnosti

Přestože u nás téměř žádní uprchlíci nejsou, je to téma číslo jedna. Ale většina těch statečných bojovníků uprchlíka ani neviděla, natož aby někdy přišli do kontaktu s nějakým muslimem. Přestože příčinu zla vidím v samotném islámu nebo jeho výkladu, mohu konstatovat na základě osobních zkušeností, že jsou to normální lidé jako my.

2 2
možnosti

Někteří ano, pokud je jich podkritické množství.

0 0
možnosti

...aha..tak prosím...zařaďte si mne ve své kartotéce...k těm protiuuprchlickejm fanatikům....děkuji....a spěte dál....:-/

7 1
možnosti
Foto

Nezbývá než doufat, že u nás se černé scénáře jako ve Francii nepotvrdí, i když díky neschopnosti EU úřadů se přílivu zfanatizovaných kreténů nedaří zabránit (jako bychom vlastních neměli dost - viz diskuze). Snad konečně to někdo začne razantně řešit, jestli už ale není pozdě..

4 0
možnosti

J27a82n 68R30á24ž

15. 12. 2015 17:04

Bolševik je člověk, který prosazuje svou pravdu a přesvědčuje ostatní, že je univerzální. A přestože to děláte, bolševikem Vás nenazvu, protože podobné nálepkování považuji za stupiditu.

A chcete-li někoho ocejchovat fašistou, bylo by dobré se o podstatě fašismu informovat.

P.S. Fašismus byl principiálně blíže k demokracii než Islám!

4 1
možnosti
Foto

Pokud jde o fašismus, velice se mi líbí článek Luboše Záloma „Kocáb varuje před fašismem ... aniž by vůbec věděl, co to vlastně je“: http://www.luboszalom.cz/?clanek=120&p=9

1 0
možnosti

E96v42ž58e10n 84P84o91l86á83k

15. 12. 2015 16:34

Článek vy stylu "oni protiuprchličtí fanatici" (mimochodem jako vždy jen tupá nálepka) si myslí tohle, chtějí tamto. Nedoloženo jediným zdrojem, většina evidentní výmysly.

8 0
možnosti
Foto

Jsem protiuprchlicky zaměřen. Nejsem fašista ani xenofob. Jsem jen přesvědčen, že islám je se svoji kulturou a hmanismem blíže ke středověku než k civilizované Evropě.

13 0
možnosti
Foto

Jsem pro pomoc uprchlíkům, ale také jsem velice háklivý na lháře, kteří vydávají ekonomické migranty za uprchlíky a těm, kdo s tím nesouhlasí, nadávají do fašounů, nácků a xenofobů.

9 0
možnosti

V mnohém souhlasím. Na diskuzích jsem se často setkal s naprosto iracionální nenávistí, která vylučuje nejen smysluplnou diskuzi, ale i nalezení přijatelného kompromisu a řešení celého problému. Představa těch lidí o uprchlících je taková, že to jsou všichni zarostlí divoši s planoucíma očima, kteří jim za pokřiku Allahu Akbar uříznou hlavu.

Samozřejmě, že příliv uprchlíků sebou nese zdravotní, bezpečnostní i ekonomická rizika, ale jde o lidské bytosti a střílet je na hranicích je pořád zločin. Bohužel tuto frustraci prohlubuje bezradnost evropských politiků se s problémem vypořádat. Místo aby se řešilo, jak zabezpečit, aby uprchlíci byli na hranicích zaevidováni, prověřeni, proběhla u nich zdravotní prohlídka, a teprve pak postoupili k azylovému řízení v jednotlivých státech EU, se zasekli na kvótách, které neřeší příčinu nýbrž následek, a které jsou technicky těžko proveditelné.

2 0
možnosti

J54a93r16a 88R17a21n62k

15. 12. 2015 20:31

Predevsim ti, kteri prichazeji treba do Kanady, jsou pouze rodiny s detmi, byli pod "lupou" po zadostech o azyl na konzulatech zemi, kde jsou v taborech, prosli zdravotni kontrolou a stejne dostanou vsechny nutne vakcinace.

2 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik