Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane blogere, omyl. Před 2.světovou jsme měli stejný obraz jako dnes. Prý jsme pronásledovali a utlačovali německé obyvatele v Sudetech, Maďary a Poláky... Máme jen slabou propagandu, silnější propaganda bohužel také našich veřejněprávních medií pouští jen jednu stranu vědců a odborníků.

Každý svobodný a rozumný člověk (z nedávno křesťanské společnosti) vidí nebezpečí i potřeby současnosti. Pevně a rozumně musíme čelit nebezpečí. Kde nacházíme nenávist vůči vlastní budoucnosti, když nechceme vidět a bojovat proti nebezpečí, která jsou známa z minulosti a přítomna v jiných zemích dnes. Pomáhat je správné, ale pokud pomáhající (snad Pavel Šanda) vylučují druhé - varující a sebeobranné (kteří také pečují o potřebné, ale ne o nadvládu cizí kultury), jednají nenávistně k vlastní zemi. Takže pro zjednodušení: Jestli si chcete vzít na starost někoho potřebného, je to Vaše věc. Pokud si chcete vzít na starost pečovat o nepřítele mé rodiny nebo "přivést cizí armádu", jste odpovědný za své jednání? Co jsem Vám udělal, proč chcete zlikvidovat naši zem podobně, jak můžete vidět třeba v NO GO zónách na západě?

0 0
možnosti

J47a42r55a 92R29a48n82k

6. 1. 2016 22:32

Sice jsem nenasla na google zadnou mezinarodni statistiku, ktera by uvadela, ze CR je na pocet obyvatel v dobrocinnosti #1;-), ale je spousta lidi i zde na blogu, kteri se sice nechlubi, ale urcite prispeli. Pak jsou zde i takovi, kteri skutecne delaji:

http://marketavselichova.blog.idnes.cz/c/490220/tam-kde-bojuji-proti-islamskemu-statu.html

0 0
možnosti

Protože máme s imigranty velmi špatnou zkušenost.

Kdysi jsme do naší země vpustili větší množství Němců a jejich potomci nás pak mále připravili o vlast i životy.

Zpočátku jsme byli všichni velmi ostražití i vůči Vietnamcům - ale jakmile se ukázalo, že oni pro své děti najímají české chůvy, aby se jejich děti dobře naučili českému jazyku i českým zvykům, ostražitost zmizela a začala se objevovat vůči nim pozoruhodná vstřícnost a shovívavost.

Cizinci, kteří se chtějí bohemisovat, jsou vítáni. Cizinci, kteří chtějí naši vlast přeměnit v cizinu, tu však nemají co dělat.

3 2
možnosti

J13a74r59a 47R59a50n85k

6. 1. 2016 22:35

Ze strany mych pratel a rodiny, se nikdo nezaspinil zadnym vracenim Nemcu a Vietnamce jsem poznala i jine, nez ti, kteri prileteli do CR, vim o statisicich, kteri se na dzunkach dostali do USA, Kanady a Australie, kde jsou uspesni.

0 0
možnosti
Foto

Milej zlatej, nemohl jste si vybrat blbější chvíli a blbější argumenty. Pokud je mi známo, nejsou to němečtí občané, kdo v současnosti v Německu napadá uprchlíky, ale jsou to uprchlíci, kteří sexuálně i loupežně napadají tamní ženy. Tak si vyndejte hlavu z růžového obláčku a nepište nesmysly...

10 0
možnosti

Jednak to přímo nesouvisí s tématem úvahy. Druhak se zatím neví, kdo byli pachatelé. Pokud vím, že nikoho z nich ještě nechytli. Alespoň tak to psala dnešní média.

0 5
možnosti
Foto

Lidé České republiky z velké většiny pomáhají lidem prchajícím před válečným utrpením a hledajícím normální život ve svobodné společnosti, ale jenom těm, kteří jsou ochotni přijmout naši kulturu, naše zákony a jsou ochotni pracovat. Nejsou z většiny ochotni pomáhat těm, kteří z 80 procent prachají ze zemí, kde není válka, kteří nejsou ochotni přijmout naši kluturu, přinášejí sebou ideologii zla a jdou k nám jenom ve víře, že zde se budou mít bezpracně dobře.

8 0
možnosti

No v tom bohužel nemáte pravdu. Těch 80 % je zjevně nepravdivé číslo. To druhé je jen domněnka.

0 4
možnosti

Protože dneska přece nefrčí se dělat hodným:-) Individualismus, pokrytectví, ego, konzum.... Vaše slova ovšem dokládá fakt, že sbírky pro nemocné a postižené děti opravdu fungují.

1 0
možnosti

J86i51ř40í 44N34o85s89e94k

6. 1. 2016 11:53

A co kdyby uprchlíci masově napadali nás - jako v Německu? Škoda slovRv

3 0
možnosti

P59e57t37r 37J27a66r27o18š

6. 1. 2016 11:32

Proc? Jednoduse protoze cesi defakto nemaji problem pomahat nekomu kdo trpi a utika zachranit svuj zivot.

Avsak ani prumernej cech neni uplne pitomej, aby nerozlisil, ze to co se do evropy vali, neni z drtive vetsiny tento pripad. To co se vali evropou, si pomoc nezaslouzi.

11 0
možnosti

To je nesmysl, mohou se maximálně domnívat stejně jako v řadě jiných případů. Rozhodně není žádný objektivní průzkum, který by to naznačoval, natož prokazoval.

0 9
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik