Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73a96n 17R92á80ž

15. 1. 2016 15:10

Když se dívám na spoušť, kterou za sebou nechávají ženy ve vysokých postech v Evropě ( Merkelová, Mogherini, Viviane Reding, a z našich Jourová, Marksová, či Valachová,), tak bych Američanům po Obamovi další průšvih v podobě Clintonové upřímně nepřál. Hillary je souborem všeho špatného, co je schopna politika vyprodukovat. Sobectví, hájení jen svých zájmů, nekompetentnost a absolutní absence jakékoliv empatie ke skutečným potřebám občanů. Clintonová by by bylla katastrofou nejenom poro USA, ale i pro celý svět, který čeká na nového vůdce Ameriky. Komik Trump nebo egoista Clintonová......hrůza pomýšlet, kdyby se opravdu mělo rozhodovat mezi těmito dvěma!

2 0
možnosti
Foto

Zcela souhlasim. Radsi bych vsak riskl Trumpa. Mozna by si vybral dobre ministry a poradce. Hillary by asi chtela sama prilis rozhodovat a to by mohla byt katastrofa jak pro USA, tal pro svet.

0 0
možnosti

pokud vyhraje v usa jakejkoliv kandidát demokratický strany tak bude pokračovat tragikomedie posledních osmi let ...

0 2
možnosti

P62a89v83e89l 29Š51a87n12d41a

15. 1. 2016 13:16

Poslechněte si republikánské debaty,

1 2
možnosti
Foto

Diky za zasveceny clanek. USA je v problemech a na rozcesti. Po staru to asi jiz nepujde a proto ziskavaji sanci kandidati, kteri jdou jdou proti mainstreamu a proti tradivni "politicke elite" - Sanders a Trump.

1 0
možnosti
Foto

Doufam, ze Hillary Clinton se prezidentkou nestane. Mam rad inteligentni a emancipovane zeny a jsem pro emancipaci zem. Vseho moc vsak skodi. Nyni maji tri zeny dulezite funkce: nemecka kanclerka, sefka mezinarodniho menoveho fondu a sefka FED. Pokud by se Hillary stala prezidentkou, tak by byl cely zapadni svet vice mene pod vladou zen.

0 0
možnosti

Bernieho sleduju a moc mu fandím. I když, jak řekl Noam Chomski, ani prezident Bernieho charakteru a schopností toho moc nezmůže v soukolí americké politiky... Přesto v současné nabídce je to podle mě to nejlepší možné řešení. Republikánské kandidáty nelze do jednoho brát vůbec vážně (sledovat jejich předvolební debaty je něco mezi fraškou a tragikomedií) a z Demokratů je Clintonová až příliš svázaná s lobbystickými skupinami, její dosavadní působení v politice není příliš důvěryhodné...

0 0
možnosti

P56a45v32e48l 79Š75a58n89d45a

15. 1. 2016 11:19

Naprosto souhlasím. Jen nejsem takový pesimista. Říká se, že Amerika je země neomezených možností. A v jistém smyslu to je pravda. Berniemu se opravdu hodně těch věcí může povést. Když se Američané do něčeho zakousnou, tak to obvykle dotáhnou, ať je to dobré či špatné. A nyní je velká možnost, že to bude hodně dobré.

0 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik