Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a34n 41R15á49ž

4. 2. 2016 10:15

Američané žijí v podivné době: Napřed Bush junior, bigotní katolický fanatik s chaotickými myšlením, pak Obama, zvláštní kombinace muslimského idealisty s trockistické výkladem socialismu a teď Hillary Clinton, bezcharakterní prospěchářka, zcela ve vleku 1% co má větší majetek jako zbylých 99%.

Sanders je socialista, ale jeho životopis je čistý a vypadá zásadově, tak když už by měli vyhrát demokraté, což si nepřeji, tak ať je to Sanders, ne ta zmije Hillary.

0 0
možnosti

Myslím, že se dost mýlíte v popisu Obamy. Není muslim, ani socialista. Je to prostě demokrat levicovější než Clintonovi.

Jinak bych samozřejmě nepsal tolik o Sandersovi, kdybych ho nepodporoval. :-)

0 0
možnosti
Foto

Taky si myslím, že je to Pyrrha R^

0 0
možnosti
Foto

Popsal jst to naprosto presne. Sleduji to v televizi denne. Bohuzel ale, Sanders je socialista a to myslim bude stejne jako Obama. Nema cenu zachazet do detailu. Jen vas chci pochvalit za presne udaje. Nic tam neni, co by nebyla pravda. Diky.

0 0
možnosti

Já myslím, že bude mnohem důslednější v sociálních a ekonomických reformách, a také lidi budou na ty reformy mnohem více tlačit než za Obamy. Má potenciál být nových Franklinem D. Rooseveltem.

0 0
možnosti

Kdo sleduje Clintonovo duo od zacatku neni vubec prekvapen. Je to nepretrzita cesta skandalu, zatloukani, uplatku a lzi. Pocineje skandalem White Water, "sebevrazdu" Vince Fostera....machinace kolem Clintonova penezniho fondu, az po supertajne e-maily, ktere mela Hillary na svem soukromem serveru. (vysetruje to FBI). Nikdy se vsak nepodarilo tuto povedenou dvojici z niceho usvedcit a proto ma tato osoba velkou sanci stat se pristim prezidentem USA. Tento fakt sam o sobe svedci o urovni dnesniho americkeho volicstva.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS