Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Únosci dostali zaplaceno, tím jsou motivováni k dalším únosům. To autorovi článku jaksi nedochází...

Podle ústavy vláda smí dělat jen to, co je jí povoleno zákonem. Rád bych věděl, kde je dovoleno platit za unesené osoby...

0 0
možnosti

Jak české občany ohrožuje, že se to zveřejnilo v Čechách? Mezi teroristy je to zveřejněné už delší dobu, takže toto je naopak dobře, alespoň jsou lidé varováni a někteří třeba přehodnotí riskantnější cestovatelské plány.

0 0
možnosti
Foto

K92a63r61e91l 95R23a37d59a

9. 2. 2016 9:57

Trochu vám tu kulhá logika. Přinejmenším únosci tuhle informaci měli už dávno a jistě své komplice informovali. Takže ohrožení našich občanů vzniklo už zaplacením a ne zveřejněním. Zveřejnění jen voličům odhalilo, že naše vláda je ochotná finančně podporovat teroristy. To by mělo být potrestáno.

Rv

3 0
možnosti

Ti konkrétní únosci z Pakistánu to nepochybně věděli už před zveřejněním v Česku. Dost možná to řekli nějakým jiným potenciálním únoscům v Pakistánu. Zveřejněním v Česku se to dostane do světového tisku a dozvědí se to únosci ve polovině zemí světa.

0 0
možnosti

mě nevadí,že se za ně zaplatilo,ale měly by tak třetinu každá státu vrátit...protože je tam nikdo neposlal, šly tam samy a dobrovolně..proč za jejich blbost musí platit stát,kterej ty prachy potřebuje jinde? Na přestárlé není-tedy na jejich péči..atd. nikde jsem se nedočetlay,že by za to ony nebo jejich rodiny poděkovaly... a už vůbec ne, že by si daly nějaký závazek,jak se za tu pomoc odvděčit...

1 1
možnosti

Myslíte, že podváděly na daních?

1 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, že zveřejňovat se to nemělo. Já sama jsem si spíš myslela, že šlo i o nepeněžní "platbu". Takhle ale únosci vědí, že se dá vyjednávat i o "cash".

Na straně druhé, o ty dvě holčiny bych se nestarala, samy vlezly do pasti, jedna je dokonce tak hloupá, že se tam chce vracet. Takže jestli takové horentní výkupné stálo za míru komfortu, kterou bude mít Hanča jako nezajatkyně, tak to pochybuji. V současné napjaté situaci se může stát, že unesou někoho, kdo až tak situaci nepodcenil, a otázka zní, na kolik lidí k vykoupení vůbec máme. Hanča a Tonča si můžou žít v klidu, když nebudou sledovat média a googlit svoje jména. Zas tak důležité nejsou a kromě nejbližšího okolí nikoho nezajímají, brzy ani ten bulvár ne. Jestli chtějí emigrovat, tak mohou. Podruhé za ně už nikdo ani zlámanou grešli nezaplatí.

1 0
možnosti

To, že se tam chce jedna vracet, už bylo vyvráceno jako fáma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik