Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

J97a24n 46K71r76o79p30á92č

9. 2. 2016 21:28

...dovolím si Vám poskytnou základní materiál a stavu muslimstva v Británii..., je to delší, rok staré o to více alarmující po loňských událostech, přesto doufám, že vytrváte, i když si nejsem jist výsledkem..

http://zboril.blog.ihned.cz/c1-63683200-evropske-no-go-zony-skutecnost-nebo-fikce-cast-2-britanie

0 0
možnosti
JR

J82a14n 25R39á18ž

9. 2. 2016 16:34

To, že jste se sám označil za militantního (!!) ateistu, Vás zcela vyřazuje z okruhu lidí, kteří chtějí vážně a se znalostí věci, diskutovat nejenom o Islámu, ale i o Judaismu a Křesťanství v podmínkách současného vývoje světa. Jakmíle je některý s diskutérů militantní zastánce jednoho směru, nemůže být objektivní a diskuze přestává mit smyslRv

2 0
možnosti

Vaše okázalé pohrdání selským rozumem Vám bohužel zabraňuje porovnávat porovnatelné.

Srovnejte situaci anglických muslimů s našimi cikány. U nás je cikánů podstatně více, než těch pár desítek tisíc, kteří dělají bordel, žijí na cizí úkor, kradou a nejsou ochotni žít tak, jak většina jejich etnika. Ale díky té menší řvoucí skupině naše vláda z našich peněz živí desítky neziskovek, stovky flákačů a tisíce vyžírek, kteří tvrdí, že s tím něco dělají. Díky této uřvané skupině jsme propíráni v zahraničních mediích, jací jsme rasisti.

V Anglii je mnoho muslimů, možná i víc, než tři miliony. Ale stejně jako cikáni u nás, problémy dělá menší část. Bohužel o té menší části se píše, protože stejně jako u nás, jsou právníci štědře placení ze státních a podivných peněz, vedených přes neziskovky, kteří jakmile vycítí šanci, okamžitě se přiživí na případu. Stejně jako media, která dehonestují každého slušného člověka, který se ohradil proti provokaci.

A právě neschopnost měřit stejným metrem (politická korektnost) rozděluje (ať už účelově, nebo náhodou) společnost, která se potom obrací právě proti uřvané skupině a jen tak mimochodem k ní přidá i tu slušnou většinu, která má shodné znaky.

2 2
možnosti
OH

O71t84t73o 26H49a95l34í30ř

9. 2. 2016 12:20

Proč se nedá snížit karma ani u zjevně slaboduchých článků?

7 1
možnosti

Asi neznáte Benjamina Kurase. Ten v Anglii žije a popisuje co vidí.

Vaše povýšenecké ohrnování nosem nad Čechy, kteří podle vás neví o islámu nic, je taky mimo mísu.

5 1
možnosti

Kurase znám, ne tedy osobně. Neohrnuji nad Čechy nosem.

1 0
možnosti
KM

Do Konvičky nemusí nikdo kopat, ze zdejší blogosféry už byl vykopnut a za rok po něm neštěkne ani pes.

2 4
možnosti
MK

http://www.mojevideo.sk/video/26567/som_moslim_a_preberam_tvoju_krajinu.html

Zbytečně kopete do Martina Konvičky, stačí se podívat, soudnému to dojde, že plácáte.

17 3
možnosti
TR

Pane, vy jste neuvěřitelně hloupý. Toto je video z pochodu radikálních křesťanů v muslimské čtvrti. Kdo rozumí angličtině tak pochopil, že žena muslimy dost provokuje a naváží se do nich. V čase 2.42 jsem pak video vypnula poté, co se "křesťanka" bez přestání vulgárně vyjadřovala k muslimce, která se jí pokoušela vysvětlit, že svoje oblečení nemá proto, aby ji neznásilnili, ale proto, že to patří k její kultuře a jmenují se hidžáb. Bohužel vás vaše neznalost odkazuje na to věřit výrokům, jako jsou například ty pana Konvičky.

Bylo by pěkné argumentovat alespoň videem, kde jsou přeloženy VŠECHNY výroky, ne jen ty, které se vám hodí.

9 5
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik