Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A mně to připadá jako další díl seriálu Ano, pane premiére.

0 0
možnosti
Foto

Nesmíte věřit všemu, co si kde přečtete.

3 0
možnosti

Nějak mi to vše připomíná normalizační propagandu. Ze strany in i out. U autora by to možná chtělo pár linků pro ověření konstatací. Jinak je to pouze názor autora, který je nutné respektovat i když napadá demokratické a svobodné rozhodnutí nezávislé a svobodné země. Nebo není UK svobodná a nezávislá a lidé mají pouze sdílet centrální názory nevolených úředníků "Bruselu"? PS: Jen blbec nemění názory. Mnoho lidí také vstupuje do manželství s určitými předpoklady a pak se rozvádí. A že to procento je značně vysoké.

2 0
možnosti
Foto

Prostě je kráně vidět, že politici dělají psí kusy nejen u nás :)

1 0
možnosti

Cameron prohlasil, ze nove skotske referndum nebude. Skotove ho chtit budou. Takze se risuje scenar Krym, kde roli Ruska prevezme EU. A pak by me zajimalo, kdo da komu sankce :-)

1 1
možnosti

P22a39v95e92l 97Š41a22n76d68a

28. 6. 2016 12:50

Britská vláda bude mít hodně malou možnost osamostatnění Skotska zabránit. Toto referendum s jeho průběhem a výsledkem nelze brát jinak než jako zelenou samostatnosti Skotska.

0 0
možnosti

Placani do vetru. Vlastne placani amaterskeho politologa (levicove zamereneho) neznajici britsky smysl pro dukladnost. Dalsi prubeh brexitu bude veden podle Britanie. At se EU teteli jak chce.

Jeden aspekt tohoto odchodu se jiz dostavuje. 'Elita' EU vola a snazi se nutit cleny k uzsi spolupraci. Nas 'papousek' jiz naznacil sve mysleni. Jen hleda vhodnou formu, jak to prednest sve 'vladkyni'. Cili vic EU.

5 3
možnosti

Prosim pane, britsky smysl pro dukladnost? Pocinaje stavebnictvim, politikou konce.. Bra jgl vsude. Z Hednesford UK, na deportaci cekajici Novak:-P

3 0
možnosti

J22a50n 17S20o46u50č76e92k

28. 6. 2016 7:33

Referendum o brexitu proběhlo, kampaň pro i proti byla vedena dostatečně dlouhou dobu a domnívám se, že Britové jsou natolik inteligentní, aby informací o EU měli dost a dost a rozhodovali se tak na základě své svobodné vůle. Proto je zbytečné nyní mudrovat o tom, co by kdyby a zpochybňovat britské rozhodnutí. Fámy o odtržení Londýna již patří do oblasti sci-fi a ona podivná petice, kde může hlasovat kterýkoli občan zeměkoule, také.

2 0
možnosti

Bezobsažné plácání levičáka, který se omezuje pouze na ošuntělé načtené klišé z levičáckých novin a napadání těch ostatních s jiným než světovým pokrokovým názorem. Občané Anglie se takto rozhodli, znají své problémy daleko lépe než zapšklá levičácká suita kdesi uprostřed EU jenž neustále vyrábí neexistující problémy a vše co jaksi fungovalo svými nezodpovědnými experimenty ničí a devastuje. Naši levičáci jsou myšlenkově na úrovni svazáckých funkcionářů zastávající jaksi pokrokové názoru, ale řešit domácí problémy neumějí. O to více rádi dávají knížecí rady a komentáře ostatním, přičemž zde doma neumějí vyřešit zhola nic nebo se rádi připojí k proudu dotační politiky, kde se dají snadno získat politické body.

4 2
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik