Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P56e40t24r 29S55k87á51c88e25l

12. 8. 2016 21:36

Třeba i v naší straně, která má téměř 140 let tradice snahy o emancipaci člověka a lidský pokrok

Zdroj:http://pavelsanda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543069

Uveďte prosím, jaký pokrok za posledních 26 let vaši neschopní chlapci ve vedení našeho státu dosáhli? O jakou emancipaci našich občanů se zasloužili? Výsledkem jejich snažení je nynější bourání kdysi prosperující firmy Vlněna Brno, se zemí srovnaný cukrovar v Hrochově Týnci, OP Prostějov a další. Pan Sobotka mi na moji otázku co říká na krachy světově proslulých firem (ČKD, Poldi, Zetor Brno, Adast Adamov aj.) odpověděl, že je dali neprůhledným vlastníkům. A tento pán nám nyní vládne, jmenujte úspěchy jeho vlády? Nebýt poctivých a vynalézavých podnikatelů a živnostníků, bylo by hůř.

Tohle označujete za pokrok(?):

Cukrovarv Hrochově Týnci:

DoEU se hrnou státy podobně jako my v roce 2003 - ceniči zubůtehdy objížděli ČR a slibovali padání pečených kuřat do úst.Místo toho u nás padají cukrovary a další objekty, viz cukrovarHrochův Týnec:http://zvedavec.org/komentare/2010/03/3584-zanik-cukrovaru-v-hrochove-tynci.htm

Nejsmutnějšíobrázek je nakonec, vydržte a poučte se, zda tohle chceme!?

V roce 2003 do EU lákala která strana, kteří funkcionáři a proč? Po 12ti letech víme proč.

Omlouvám se, odbočil jsem od obsahu článku. K tématu:

Statistika o životě a díle GLBT se nachází na http://www.hcjb.cz, v nich "Zápas o duši" č.68, článek "Homosexualita", autor MUDr.Štěpán Rucki CSc. Precizně je v článku popsána i nutkavá (kompulsivní) porucha chování, tedy závislost. Zkusíš to, zvykneš si a potom jsi závislý. Jak prosté.

4 0
možnosti
Foto

Prague Pride je každoročně následována dalším zvýšením počtu HIV pozitivních gayů. Být pyšný na to, že se na mne takto příroda podepsala? Je to stejné, jakoby byl diabetik pyšný na to, že mu špatně funguje slinivka.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JR

J54a77n 68R81á52ž

12. 8. 2016 16:08

Považuji za zcela nechutné, exhibovat, a ještě způsobem jakým se standardně prezentuje na homo Pridech, jakoukoliv sexuální odchylku.

A že tyto exhibice nemají vliv na vnímání homosexuální odchylky od normálu u veřejnosti? Mají a velký. Heterosexuální veřejnost má jistě k homosexuálům sympatie, už vzhledem k minulému potlačování i trestnosti homosexuality, ale rozhodně tyto sympatie nesměřují na komediální exhibovaní, kterým někteří homosexuálové prezentují své nízké sebevědomí. Ti z řad homosexuálů, kteří nemají problém se svým sebevědomím, takovou prezentaci své sexuality rozhodně nepotřebují.

6 0
možnosti
JC

Ta PP je nevkusná, až to bolí. Nenechali bychom na to koukat vnoučata ani za nic. Proti tomu, že někdo spí s chlapem nebo ženskou nic nemáme, pokud s tím ten druhý souhlasí. Ale nemusí se vymaškařit a tím dodávat si hrdosti. Na co proboha? A co se diskriminace týče, uveďte jediný případ, kdy bylo někomu ublíženo za to, že spí s osobou stejného pohlaví. Nebo byl vyhozen z práce. Ani jeden. Takže ani není důvod k té nechutné PP. Ostatně ať si to zkusí tam, kde jsou zakázaní. Tam je to opravdu potřeba. Ale u nás?

5 0
možnosti

Je zajímavé, že žádná jiná skupina zdravotně postižených osob nemá touhu dělat si společnou akci. Nebo jste se snad setkali s průvodem hrdosti lidí s vrozenými metabolickými poruchami?

5 0
možnosti
AK

Nevím jestli je homosexualita zdravotní postižení, ale určitě to není normální, pokud se jedná o 4 % populace.

Ale stejně s vámi si neumím představit, že by se konaly třeba pochody diabetiků.

Když vezmu v úvahu, že mít cukrovku také není normální.

4 0
možnosti

Já bych raději socdem politiků s otevřenou hlavou než s vámi. Možná přijde čas, kdy bude nutné volit socany jako jedinou možnost jak zastavit bureše. Tak to nekažte.

1 0
možnosti
Foto

Je to furt na jedno kopyto a těm průzkumům veřejného mínění a toho,, jak se staví k tomu průvodu - nikoli k samotným homosexuálům - absolutně nevěřím.

Ty otázky jsou prostě návodné a mnozí neodpoví podle vlastního názoru, ale tak, jak se domnívají, že by odpovědět měli.

3 1
možnosti
SN

:-)......Paní Nytrovou nechte na pokoji, ta to má v hlavě perfektně srovnané! Víte, co mi na tom vadí? KDyž už patřím k určité skupině, která se vymyká chování většiny společnosti, tak z toho nebudu dělat divadlo. Je to přece každého soukromá věc, já bych se také nemiloval za potlesku diváků ! Žádný normální člověk tuto úchylku neodsuzuje, tak proč dráždit lidi? RvRvRv

12 3
možnosti
MD

Je to jen trapne divadlo mijejici se s pohledem normalniho cloveka na danou vec. A nem ne moc japny reziser predevsim nepochopil 'ceskou' mentalitu.

5 0
možnosti
MD

Oni nekomu tu AMANCIPACI, vitanou v jednech dverich, uz vysvetli prichozi VITANI navstevnici verici Mohamedovi, kteri stoji ve dverich druhych.

3 0
možnosti
ZB

Karma.Dobře napsáno.Jen pro pořádek jste mohl dát odkaz na kritizovaný článek.

4 8
možnosti
JR

J38a20n 89R72á43ž

12. 8. 2016 16:12

Takový a jemu obdobné články dělají homosexuálům medvědí službu!

2 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik