Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J39a20n 65P76e37c10h53a

1. 4. 2015 14:31

"Za to my Češi jsme opět sehráli svoji už téměř klasickou roli nadšených blbečků v komparsu velmocenské geopolitické hry." - Typický výšplecht kovaného komunisty. Úplně, ale úplně všechno dokážou beze studu překroutit. Že je huba nebolí! Tito demagogové jsou schopni tvrdit, že všichni lidé, kteří byli konvoj vítat jsou nesvéprávní zmanipulování bezmozci, kdežto lidé jako autor jsou vzdělaní, rozumní a moudří. Jak typické pro tuto sebranku !!

12 5
možnosti

Jste si to evidentně nepřečetl, protože tento závěr je úplně absurdní. Tato věta, kterou jste citoval, se vůbec nevztahuje pouze na příznivce konvoje, ale i na tzv. přátele Ruska.

0 0
možnosti
ZH

Blábol, rusko nemá vůbec žádný důvod se obávat Ukrajiny, nebo kohokoliv jiného. Jak může někdo přijít na tu prasečí myšlenku, že rusáci musejí mít kolem sebe nějaký ochraný prostor? Ten spíš potřebujeme my, na ochranu před zemí, která už 100 let rozvrací Evropu.;-€

7 3
možnosti
MD

100 let Evropu rozvraci bezbreha touha po moci. Tu jednoho, tu druheho a kdyz se zda, ze na chvili nastane klid k tvoreni, praci a normalnimu skutecne PRAVICOVEMU zivotu, 'prikvaci' treti, EU s USA v zadech.

5 5
možnosti
PV

Tak tenhle článek je na velkou pochvaluR^, je mi docela líto těch občanů, co sehráli tu nejapnou roli vlezdoprdel.stů, tentokrát jen přešaltrovali od CCCP směr USA.

10 14
možnosti
PT

P29e97t22r 97T40o38m21e27k

1. 4. 2015 14:49

Jsi lhář. Nikdy jsem rusáky nevítal, amíky ano. Styď se.

6 1
možnosti
JP

J22a82n 86P71i43r24k72l

1. 4. 2015 12:46

Pokud znáte historii již od 1 světové války záleželo USA pouze na jejich zájmech. Myslíte si, že kdyby začala válka, tak k nám přijedou vojáci USA? Asi těžko. Stáhnou se domů a nás začnou "osvobozovat" až z toho budou tušit zisk. Nebo budeme cílovou zemí pro rakety z obou stran. Ani proti Hitlerovi s válkou nespěchali, neboť mu i fandili, aby zničil "bolševiky". Revoluce chudých lidí i v Americe, by byla nepříjemná pro boháče.

4 6
možnosti
IH

To je apríl nebo jen levičácká nevzdělanost? Opravdu nevíte nic o válce USA s Japonskem v Tichomoří?

Díky Američanům (ne dr. Sorgemu, jak jsme se učili ve škole) mohl Stalin použít rezervy z Dálného východu.

2 1
možnosti
Foto

"Průjezd amerického vojenského konvoje nebyl důvod k jásotu"

Zajímavé, a přesto se jásalo.

11 5
možnosti
MD

A proc by se nejasalo. Ale na to, ze je u nas udajne znacne jedincu mdleho rozumu a sebevrahu mohlo byti jasotu i vice.

8 6
možnosti
MD

To nejpodstatnejsi, levou hemisferu, mate v poradku.

0 5
možnosti
MD

Tak alespon to budeme mit drive za sebou.

7 2
možnosti
Foto

Velice zajímavý nepoměr mezi výší karmy a naprosto převažujícím negativním hodnocením článku diskutujícími. Čím to je?

11 4
možnosti

Tak to nemám tušení. :)

1 0
možnosti
BP

Neuvěřitelná upocenost a slátanina - autor své myšlenky a dedukce předkládá čtenáři jako objektivní a nevyvratitelná fakta a základnu z vlastních fabulací a spekulací používá pro konstrukci dalších fabulací a spekulací.Zcela opomíjím klopotnou stavbu vět,která dělá z textu názornou ukázku dekompenzovaného maniakálního grafomanství ...

6 10
možnosti
ZM

Téměř každý bloger předkládá svoje myšlenky jako objektivní fakta. A autor se vyjadřuje, tak jak se vyjadřuje. Každý nemá čas na to, aby si kvůli pěti řádkům hrál hodinu se slovníkem cizích slov, jako třeba vy.

12 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik