Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Vy ještě věříte tomu, že jsou za tím náckové?

6 0
možnosti

P83a57v72e32l 69Š54a50n29d58a

24. 1. 2016 16:26

Náckové to zveřejnili. Není to zdaleka první případ.

0 2
možnosti
PV

"Premier stoji na spravne strane barikady"... podobne formulky uz jsem kdysi slysel... jen si nejak nemohu vzpomenout, od koho to bylo... jeste si pamatuju takove hlasky jako "pravdu nane my, ne oni", hlasky o zapadonemeckych "revansistech" a "fasistech"... proste ta dikce ni neco pripomina... ale co? Autore, pomozte :)

4 0
možnosti
JZ

No nevím jak neonacisté, ale já nemůžu Sobotku vystát především proto, že to je katastrofální politik.

A ta úvaha proč si vybrali zrovna jeho... no myslím že už se to propíralo dostatečně, hackeři zas nemůžou nabourat schránku kohokoliv si zamanou, v prvé řadě je nutné, aby dotyčná osoba zásadním způsobem porušila základní pravidla internetové bezpečnosti.

13 0
možnosti
ZK

Vidíte, já si zase myslím, že je to prozatím nejlepší premiér samostatné ČR. A co se týče prolomení schránky, už bylo policií oznámeno, jakým způsobem k tomu došlo a porušení pravidel bezpečnosti ze strany Sobotky v tom nebylo.

4 0
možnosti
OP

Ta vaše jistota, že za těmi útoky stojí neonacisté, je hodně přitažená za vlasy. Mně se jeví objednatelem spíše jeden hospodářsky významný koaliční partner ;-D

6 0
možnosti
RN

muze byt i pan president a jeho kridlo v cssd. sobotka je nepritel i pro neho.

0 0
možnosti
RP

absolvent FJFI ČVUT v Praze, původní profesí radiační fyzik, v současnosti soukromý učitel. Aktivista. Řadil se k Nové antikapitalistické levici, odešel z ní na jaře 2012. Nyní řadový člen středočeské ČSSD v Neratovicích.

To mluví za vše :)

Dostal jste úkol od strany napsat kladný článek a odsoudit ty druhé?;-)

18 0
možnosti

P67a48v44e23l 72Š78a69n34d48a

24. 1. 2016 16:30

Naše strana ještě nedospěla do stavu, kdy by byla schopna dávat členům úkoly.

0 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik