Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Autobusák Boris s autobusem plným lží a demagogie,spolu s další žvanilem Faragem utrpěli vítězství.Jen učebnicová ukázka toho,když se o něčem nechají rozhodovat lidé,kteří o tom,o čem mají rozhodnout ve skutečnosti nic nevědí...pivních myslitelu,kteří si myslí,že EU je špatná jen proto,že "zakázala" žárovky a rum je i v Česku většina,nechat o něčem rozhodovat nevzdělané,neinformované lidi a dnešní svět nechápájící duchodce je jen cesta do pekla...proti přímé lidové demokracii byl už Sokrates,dobře věděl proč.Já osobně dávám přednost myšlenkám velkého filosofa,než "myšlenkám" Okamury nebo Kotleby...

6 9
možnosti
JF

Prázdné plácání bez obsahu s pohledem já tomu rozumím.

3 1
možnosti
PD

Hezký článek. Dokazuje, že lidé jsou všude na světě přibližně stejný. Protože je politický systěm UK, CZ, A, a dalších zemí založen na v zásadě obdobných principech, chová se stupidní polovina populace také obdobně - jakmile k tomu má možnost. Bůh chraň naší republiku bezvěrců před přímou demokracií. Vždyť u nás k vyvolání chaosu stačí poplatek 30kč u lékaře...Británie svůj neuvážený krok ustojí, ale za značných nákladů se po pár letech pracně dostane tam kde byla. A největší frustrace přijde z toho, že žádný zásadní problém odchodem z EU nezmizí.

7 1
možnosti
JL

"Bůh chraň naší republiku bezvěrců před přímou demokracií". Uzasne!!!!

Jsem skoro bezverec, ale nevim proc se ma MOJE republika prede mnou chranit. Vyznavam prezidensky system jako nejvice demokraticky. Referendum je take soucasti tohoto systemu. Proto, pane Dvoraku, premyslejte vzdy co pisete. S takovym vykrikem tu 'harmonii' obcanu v CR nenastolite!!!!

5 0
možnosti
LN

...nóóó...taky tady kdysi byl jeden...co vlastně omylem shodil vládu...a pak nevěděl co s tím...takže pana Camerona mi zrovna moc líto není....

2 0
možnosti

To myslím momentálně nikomu.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Tak jsem si našel, že Británie má 64 milionů obyvatel. Jestli jsou necelé 2 miliony takových, co blbě hlasovali, jsou to 3 %.

1 0
možnosti

P85a35v49e13l 74Š77a93n19d93a

27. 6. 2016 22:01

Jenže děti nemají volební právo ani v Británii. Referenda se zúčastnilo něco přes 33 milionů lidí. Z toho jsou dva miliony 6 %.

0 0
možnosti
KB

K15a29r79e61l 51B44o64k

27. 6. 2016 21:19

Napsal jste to velice správně a zasloužíte KarmuR^. Z těch, kteří Váš příspěvek se snaží zpochybnit si nic nedělejte. Většinou si nevidí na špičku nosu.

7 2
možnosti
PT

Nic než multikulturní pohled z kavárny někoho kdo sám o sobě vyznává že na lidský rozum nevěří.

Apropó otřepaná demagogie, že mohamedány u nás neznáme a tedy se není čeho bát, a i u nás si vyzkoušet, to co se tak zle neosvědčilo v zemích, kde tyhle komunity přijímali před desetiletími. Všechny zkušenosti jsou tady strašlivé, neintegrovatelné komunity, kde cca 30% mládežníků nedokončí základní vzdělání, kriminalita, násilí, parazitování na sociálních systémech, nesnášenlivost, ideologie která neuznává naše základní ústavní hodnoty a jako třešnička na dortu mohamedánský terorismus.

Já myslím, že zcela zásadním znakem lidského rozumu je, dokázat se poučit ze zkušeností, a to nejen svých ale i cizích, ale jak uvádím už nahoře, autor na lidský rozum jaksi nevěří.

Ono třeba exekutora, bytového lupiče nebo všeliké nemoci jako, sifilis, AIDS atd.. také člověk většinou osobně nezná ale to není důvod k tomu nevěřit zkušenostem těch, co tohle osobně poznali a dávat si na takováto rizika sakra velký pozor.:-)

18 5
možnosti

Jak vidím, tak jste o těch mohamedánech četl na svých webech. Viděl jste vůbec někdy nějakého naživo?

3 9
možnosti
RB

Nadřazovat průzkum po referendu nad referendum samotné je opravdu silné kafe. Tušil jsem, jakou hysterickou mašinerii média rozjedou, ale zpochybňovat demokratickou vůli občanů, to už jsme daleko.

22 1
možnosti

To je klasika. A bohužel by to dělali obě strany. Obě strany tak dlouho prosazují referendum, dokud není po jejich. Všimněte si třeba skotských separatistů, kteří chtějí referendum při každé příležitosti.

0 2
možnosti
JR

J16a78n 98R87á11ž

27. 6. 2016 19:05

Zatím nejtrapnější fraška spojená s referendem, je petice za jejich opakování. I Britové ptedvedli, že mají svou "pražskou kavárnu" která neuznává , stejně jako ta naše, základní demokratické principy, jako je respekt v výsledkům voleb, v tomto případě referendu.

18 4
možnosti

Ano, EU očividně všechny rozděluje a poštvává proti sobě...

Lepší, když se to rozpadne, alespoň takto "pokojně" dřív, než aby to za nějaké desetiletí skončilo nějakou válkou. Je to špatný projekt! Rv

3 4
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2469x
jsem člověk, kterému záleží na tom, v jakém světě žije... politické názory mám vyhraněně levicové, jsem odpůrcem konspiračních teorií, zdravého selského rozumu (mimo oblast drobné zemědělské výroby), nekritického přijímání cizích myšlenek a prezentování ošuntěle omletých klišé jakožto originálních vlastních názorů

Seznam rubrik